13 februari 2025Betrouwbare en onmisbare vakkennis
innovatief project
Voedselverspilling is een steeds urgenter probleem binnen de horeca en grootkeukens. In Gent wordt een innovatieve oplossing getest: slimme weegschalen die restauranthouders inzicht geven in de hoeveelheid en het type voedsel dat ze verspillen.
De 58ste editie van de Horecatel beurs vindt plaats van 9 tot 12 maart 2025 in WEX in Marche-en-Famenne. Bijna 350 exposanten uit België en naburige landen tonen hun producten en diensten aan professionals uit de horeca sector.
Pastridor, een merk van Lantmännen Unibake, laat een nieuwe innovatie los op de horecasector. Met de online Menu Matcher kunnen horecabedrijven eenvoudig nieuwe recepten met brood, fast food en viennoiserie ontdekken.
Dit project, een samenwerking tussen Arteveldehogeschool en Stad Gent en ondersteund door VLAIO, biedt niet alleen concrete data, maar ook begeleiding om verspilling structureel te verminderen.
Ontdek de IVECO Daily MY24: nu met € 4.000 korting, 4 jaar volledige garantie én een uitzonderlijke financiering van 0% intrest. Klaar voor meer laadvermogen, minder kosten en topkwaliteit? Ga naar www.ivecopromos.be/nl en maak uw vloot toekomstproof!
FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.