In deze editie focussen we op Colruyt Professionals die een nieuwe winkel opent in Anderlecht, specifiek gericht op professionele klanten. Naast het bestaande aanbod test de groep er een uitgebreid gamma van meer dan 100 producten, afgestemd op de noden van frituren, pita- en broodjeszaken. Verder ontdek je wat er op het menu staat van het Eiwitfestival 3.0 op 9 december in BluePoint Antwerpen.
Tom D'Halluin
Hoofdredacteur
Colruyt Professionals opent nieuwe winkel in Anderlecht
Met de opening van deze nieuwe winkel voor professionele klanten test de Group ook een uitbreiding van het assortiment. Het gaat om meer dan 100 artikelen specifiek voor de frituren, pita- en broodjeszaken.
E-facturatie wordt verplicht in 2026 — wacht niet langer! Met Furoo ben je vandaag al klaar. Dit slimme alles-in-één platform maakt ondernemen makkelijker: maak offertes, volg projecten op, registreer tijd en beheer je voorraad in één klik. Volledig PEPPOL-compliant, gekoppeld aan je boekhouder en altijd up-to-date. Kies voor Furoo en ervaar hoe efficiënt ondernemen hoort te zijn.
"Zorginstellingen willen steeds meer ontzorging bij catering"
“Convenience is geen luxe meer, het is een noodzaak”, zegt bestuurder bij Fribona Laurens Theys. “Het is zaak een breed aanbod van kant-en-klare componenten te leveren om zo de keukenproductie te versnellen en te vereenvoudigen.”
Chefs van horeca & grootkeukens: dit proef je op het Eiwitfestival 3.0
Op 9 december serveert het Eiwitfestival 3.0 in BluePoint Antwerpen een dag vol inspiratie, smaak en ontmoeting. Ook grootkeukens schuiven mee aan tafel.
Wie houdt van smeersalades met karakter, kent ongetwijfeld Delicio by Tapa Foods. Het familiebedrijf uit Maldegem staat al meer dan vijftig jaar bekend om zijn rijkelijk gevulde salades. Leer hen beter kennen op Horeca Expo.
Afwas, aangekoekte pannen en aangekoekte vuil zijn het grootste probleem voor professionals. Dit neemt veel tijd van het personeel in beslag met voorweken en schrobben. Afwasmiddel dankt zijn kracht aan oppervlakte-actieve stoffen, die uitzonderlijk effectief zijn tegen vet en vuil.
Insalatas del mundo: een vleugje frisheid in de herfst
De herfst is daar. Het seizoen van warme kleuren en gezellige avonden, maar ook het moment om hartige gerechten te combineren met frisse en kleurrijke salades!
De eerste sprekers zijn bekend. Keynotes Jan Denys, Vickie Dekocker en Francoise Chombar brengen hun inspirerende visie over de rol van de onderneming in het technisch onderwijs. Reserveer nu met vroegboekkorting.
FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.