Online magazines

01 oktober 2020 Vakinformatie voor grootkeukens en catering services

innovaties voor meer efficiëntie
Fabrikanten van keukentoestellen gaan steeds verder om u als gebruiker het leven zo makkelijk mogelijk te maken. Dankzij tal van technologische innovaties kan u onder andere besparen op energie- en waterverbruik. Maar ook voor het onderhoud van de toestellen, wordt de nodige inspanningen geleverd zodat u uw kostbare tijd kan gebruiken voor de leuke dingen in het leven.
 Marie Verhulst
Bladmanager
Koop met zekerheid bij een betrouwbare partner, inclusief garantie, kooktechnische ondersteuning en technische support. Rational verkoopt apparatuur, in perfecte staat, die gebruikt is op beurzen of ingeruilde apparatuur. Ontdek het hier!
Uw omgeving coronavrij houden start met een goede handhygiëne. Ontdek de 7 voordelen van contactloos handen desinfecteren.

Verantwoord frituren is een absolute voorwaarde om de voedselveiligheid te garanderen. Of je nu kiest voor vast of vloeibaar frituurvet of frituurolie, het is van groot belang om het tijdig te vervangen. De gezondheid van de klant is....

Deze 100% elektrische Mazda zal ongetwijfeld de beste fleetinvestering van het jaar zijn. De MX-30 is een elektrische mix tussen een SUV en een coupé die zeer specifiek inspeelt op de wensen van fleetklanten met een ecologische en moderne mindset.
Perfect hygiënische resultaten zijn vanzelfsprekend in uw sector. Daarnaast innoveren fabrikanten bij alle modellen constant om te besparen op water en energie. Daarnaast zijn stappen ondernomen om de bediening van de toestellen efficiënter en eenvoudiger te maken.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodServices 

FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.