Online magazines

06 januari 2021 Vakinformatie voor grootkeukens en catering services

Beste wensen!
Laat me beginnen met u een gelukkig nieuwjaar te wensen! Dat 2021 een succesvol én gezond jaar worden voor u. Voor we starten, blik ik graag terug op 2020. Ontdek hier welke artikels u het meest gelezen heeft! Ook in het nieuwe jaar plannen we heel wat interessante content op u af te vuren. 
Marie Verhulst
Bladmanager
Een hartige snelle hap gaat er de hele dag door best in. Het aandeel smaken uit de wereldkeuken en de vegetarische opties nemen toe. De topper bij uitstek is het worstenbroodje en de variaties daarop.
Sauzen zijn de kers op de taart bij signatuurgerechten van sterrenchefs. Ook in grootkeukens of bij cateringmaaltijden, in een brasserie, snackbar, frituur of pitazaak maakt een lekker sausje het verschil. Wat is echter de beste manier om klanten...
Langs de Leieboorden in centrum Kortrijk bevindt zich Residentie Budalys, waarvan de gelijkvloerse verdieping synoniem staat voor een oase aan rust. Naast de centrale Buda Kitchen is er ook een uitgebreide takeawayshop ALTA.
“Er zijn tal van buffetvormen beschikbaar. De keuze voor het juiste type wordt bepaald door een reeks basisregels. Belangrijke factoren die een rol spelen, zijn het aantal te serveren maaltijden, de keuze tussen selfservice en bediening,..
Luc Van der Rasieren, voormalig retailmanager bij Compass Group, was een van de sprekers op het Foodservice Alliance-congres in 2019. Een retailfunctie in de foodservicesector lijkt op het eerste zicht wat bizar....
De nieuwe Daily is de perfecte partner voor de bouw, met zijn sterke chassis, unieke laadvermogen en brandstofefficiëntie. Door zijn veelzijdigheid vindt u altijd een model op maat. *Nu aan ongelooflijk interessante voorwaarden.
Maak kennis met de Renault Trucks Master, een bedrijfsvoertuig ontwikkeld door professionals voor professionals. Beschikbaar in bestelwagen, chassiscabine en platformcabine, is de Master in alle uitvoeringen verkrijgbaar.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodServices 

FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.