De herfst heeft zijn intrede gedaan, het seizoen dat gelijk staat aan lekker eten en gezellig samenzijn. De jambonneau past perfect bij dit seizoen. Je kan hem trouwens proeven tijdens de Horeca Expo! (Of vraag je gratis staal aan om zelf te proeven.)
Daarnaast slaan we dit najaar de handen in elkaar met drie chefs die elk hun creativiteit loslaten en verrassende recepten met jambonneau in de hoofdrol ontwikkelen. De eerste twee zijn net gelanceerd! Ontdek het allemaal in deze nieuwsbrief!
Kom langs tijdens Horeca Expo En laat je verrassen!
Deze maand kan je ons terugvinden op de Horeca Expo in Flanders Expo, op stand 8625. Van 16 tot 19 november zijn we er om je te inspireren. En dat doen we niet alleen!
Dit najaar slaan we de handen in elkaar met 3 chefs, stuk voor stuk top in hun vak, en dezelfde vraag: werk een recept uit met onze jambonneau. De chefs zijn actief in verschillende sectoren, wat meteen de veelzijdigheid van jambonneau onderstreept. Laat je verrassen door de recepten!
FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.