Van 16 tot 19 november staat Flanders Expo opnieuw in het teken van innovatie, inspiratie en ontmoeting voor de Belgische horecasector. De vakbeurs is dit jaar aan haar 36ste editie toe en profileert zich opnieuw als ijkpunt voor zorginstellingen, onderwijs, bedrijfsrestaurants en cateringbedrijven. U leest er alles over in deze nieuwsbrief.
Tom D'Halluin
Hoofdredacteur
Horeca Expo blijft toonaangevend voor grootkeukens en cateraars
Van 16 tot 19 november staat Flanders Expo opnieuw in het teken van innovatie, inspiratie en ontmoeting voor de Belgische horecasector.
Winnaars Innovation Awards van Horeca Expo 2025 zijn bekend
Naar jaarlijkse gewoonte reikt Horeca Expo de Innovation Awards uit, dé prijzen voor de meest vernieuwende ideeën en producten in de horecasector. Een professionele jury boog zich over talloze inzendingen en selecteerde de winnaars in zes verschillende categorieën.
Bistro Bonduelle heropent de deuren op Horeca Expo!
Van 16 tot en met 19 november opent Bonduelle opnieuw de deuren van haar Bistro, op Horeca Expo in Gent. De locatie? Stand 8413, intussen een vaste waarde voor wie op zoek is naar culinaire inspiratie, slimme oplossingen en plantaardige innovatie.
Meer dan 100 Belgische speciaalbiervarianten zonder alcohol
België telt ondertussen meer dan 100 alcoholvrije speciaalbieren. Het biertype dankt zijn populariteit aan de enorme verscheidenheid in het aanbod. Zelfs de onder jongeren fel gesmaakte ‘rouges’ ontspringen de dans niet.
Morris: verhoog uw omzet met fast casual-concepten
Bidfood is u wellicht bekend, het Morris merk – dat deel uitmaakt van de groep – misschien nog niet. Het merk ontwikkelt fast casual-concepten zoals de Morris Smash burger en de Morris Karaage bites.
Dit najaar hebben we twee chefs uitgenodigd om hun creativiteit los te laten op de jambonneau, het hammetje. De insteek? De veelzijdigheid en het gebruiksgemak van dit product in de kijker zetten. En of dat gelukt is!
"Zorginstellingen willen steeds meer ontzorging bij catering"
“Convenience is geen luxe meer, het is een noodzaak”, zegt bestuurder bij Fribona Laurens Theys. “Het is zaak een breed aanbod van kant-en-klare componenten te leveren om zo de keukenproductie te versnellen en te vereenvoudigen.”
Onderwijs en bedrijfsleven als partners voor de toekomst
Senior Expert Onderwijs & Arbeidsmarkt Vickie Decocker toont op het Symposium Technisch Onderwijs hoe samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven de sleutel vormt tot levenslang leren. Ze benadrukt dat bedrijven steeds meer een leeromgeving worden, waar jongeren al tijdens hun schoolloopbaan leren groeien in hun vak.
FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.