In deze nieuwsbrief staat maaltijdbereiding centraal. Je ontdekt artikels over innovatieve projecten, inspirerende chefs en de rol van plantaardige en mediterrane voeding, bio en duurzaamheid in grootkeukens. Daarnaast lees je meer over de tweede studiedag “Bodem-Buik-Brein”, waar gezonde lokale voeding de basis vormt voor preventieve gezondheid.
Tom D'Halluin
Hoofdredacteur
Maaltijdbereiding magazine
Lees het digitale magazine over maaltijdbereiding. Ontdek artikels over innovatieve projecten, inspirerende chefs, plantaardige en mediterrane voeding, het belang van bio en duurzaamheid, en hoe grootkeukens vandaag inzetten op beleving en gezondheid.
Voeding in de zorgsector is veel meer dan een bijzaak: het is een cruciaal onderdeel van herstel en welzijn. In tijden van vergrijzing, stijgende zorgbehoeften en steeds complexere dieetvragen volstaat de klassieke orale bijvoeding vaak niet.
Meer inzetten op preventieve gezondheid zou voor heel wat soelaas kunnen zorgen. En dat begint met gezonde lokale voeding die afkomstig is van een gezonde bodem.
Groene en smaakvolle menu's met meer marge, met de hulp van Bonduelle!
Groen, lekker én winstgevend: Bonduelle’s geroosterde aardappelen maken duurzaam koken makkelijk. Culinair adviseur Steve Passchyn laat zien hoe dit nieuwe product chefs ondersteunt in de keuken.
Debic Room Plus Mascarpone. Vraag je gratis staal aan.
Van rijke saus tot romige pastavulling tot spectaculair dessert: met Debic Room Plus Mascarpone haal je een echte alleskunner in huis. Ontdek hoe dit rijke, romige product jouw gerechten naar een hoger niveau tilt: warm, koud, hartig én zoet.
Sabine Goethals maakte deze culinaire hotspot over chef Floris Van Der Veken, jarenlang de vertrouwde rechterhand van Peter in Hof van Cleve in Kruisem.
Waarom PMD fout sorteren grote gevolgen kan hebben
In steeds meer bedrijven wordt PMD gesorteerd, en dat is uiteraard een goede zaak. Maar er belanden ook steeds meer zaken bij PMD die er helemaal niet thuis horen. En dat is niet zo onschuldig als het lijkt.
FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.