In deze editie zetten we brood in de kijker. Belegd brood blijft een publieksfavoriet, maar de verwachtingen van consumenten evolueren: ze willen variatie in smaken en texturen, met kwaliteit en versheid als basis. Wereldkeukens inspireren grootkeukens tot originele combinaties van beleg en toppings die verrassen én overtuigen. Daarnaast ontdek je in ons digitale magazine alles over de Belgische aardappel en zijn culinaire veelzijdigheid
Tom D'Halluin
Hoofdredacteur
Creatief aan de slag met brood
Voor belegd brood verwachten consumenten vandaag een ruim aanbod aan smaken en texturen, waarbij kwaliteit en versheid vanzelfsprekend voorop staan. De wereldkeukens vormen een bron van inspiratie voor originele combinaties van beleg en toppings.
Morris: verhoog uw omzet met fast casual-concepten
Bidfood is u wellicht bekend, het Morris merk – dat deel uitmaakt van de groep – misschien nog niet. Het merk ontwikkelt fast casual-concepten zoals de Morris Smash burger en de Morris Karaage bites.
Al meer dan 70 jaar voorziet Imperial slagers van kwaliteitsvolle vleeswaren, van klassieke favorieten tot innovatieve oplossingen. Maar Imperial is meer dan een leverancier. We zijn een partner die oplossingsgericht meedenkt, die ondersteunt en inspireert.
Patisserie du Chef®: Inspiratie voor feestelijke desserts
De feestdagen komen steeds dichterbij en klanten verwachten kwaliteit, originele producten en een schitterende eyecatcher op hun bord. Klanten eten natuurlijk ook met hun ogen, waardoor presentatie even belangrijk is als de smaak.
Lees het digitale magazine over aardappelen. Ontdek hoe de Belgische aardappel uitgroeide tot een wereldwijd succes, welke voedingswaarde en culinaire toepassingen hij biedt, en hoe innovatieve producten inspelen op trends in gezondheid en gemak.
Laatste kans om in te schrijven voor het Food Process Seminar
Zes keynotesprekers zullen op 13 november hun expertise delen tijdens het Food Process Seminar rond de toepassing van AI in de voedingsindustrie vanuit hun een eigen insteek. Automatisering, voorspellend onderhoud, energie-efficiëntie, robotica en kwaliteitscontrole zijn slechts enkele van de topics die aan bod zullen komen.
FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.