Voor belegd brood verwachten consumenten vandaag een ruim aanbod aan smaken en texturen, waarbij kwaliteit en versheid vanzelfsprekend voorop staan. Gezonde keuzes met extra groenten en vegetarische en veganistische opties zijn gewoonweg een must op het menu. De wereldkeukens vormen een rijke bron van inspiratie voor originele combinaties van beleg, toppings en garnituren.
Tom D'Halluin
Hoofdredacteur
Belegde broodjes magazine
Lees het digitale magazine over belegde broodjes. Ontdek de voorkeuren van Belgische broodjesliefhebbers, hoe sauzen en veggieopties het verschil maken, en laat je inspireren door vernieuwende concepten en inrichtingstips.
Bij Ardo geloven we dat echte duurzaamheid begint bij respect. Respect voor de aarde, voor het water dat haar voedt en voor de mensen die ermee werken.
Debic Végétop, simply works! Vraag je inspiratiebrochure aan
Als chef weet je hoe cruciaal betrouwbare ingrediënten zijn. Je wil producten die niet alleen smaak toevoegen, maar ook zorgen voor structuur en een perfecte afwerking. Precies dat biedt Debic Végétop. Het product gaat verder dan smaak alleen: het garandeert keer op keer een vlekkeloos resultaat.
Keynotesprekers Jan Denys, Vickie Dekocker en Françoise Chombar brengen op woensdag 21 januari 2026 hun inspirerende visie over de rol van de onderneming in het technisch onderwijs. Reserveer vóór 09/12 en geniet van vroegboekkorting.
Dit najaar hebben we verschillende chefs uitgenodigd om hun creativiteit los te laten op de jambonneau, het hammetje. De insteek? De veelzijdigheid en het gebruiksgemak van dit product in de kijker zetten. En of dat gelukt is!
Van culinaire wedstrijden tot inspirerende talks en innovaties: Horeca Expo 2025 bracht vier dagen vol beleving voor de foodprofessional. Bekijk alle video's van dag 1 tot 4.
Groene en smaakvolle menu's met meer marge, met de hulp van Bonduelle!
Groen, lekker én winstgevend: Bonduelle’s geroosterde aardappelen maken duurzaam koken makkelijk. Culinair adviseur Steve Passchyn laat zien hoe dit nieuwe product chefs ondersteunt in de keuken.
FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.