15 april 2020Vakinformatie voor grootkeukens en catering services
steeds op zoek naar iets nieuws
De hedendaagse consument is steeds op zoek naar vernieuwing. Dat geldt ook voor zijn zoektocht naar nieuwe frituursnacks. Welke trends zijn belangrijk voor frituursnacks? Speelt gezondheid hier ook een belangrijke rol?
Frituursnacks zijn een typische guilty pleasure voor de Belgische consument. De klassiekers, zoals de frikandel en de burger, blijven het populairst. Toch houdt de consument ook van vernieuwing. Daarom worden vele traditionele snacks ...
Grootkeukens bieden desserts aan, maar besteden er soms minder aandacht aan. Onterecht! Een dagschotel of feestmaal wordt er vaak mee afgesloten. Ze zijn een belangrijk onderdeel van uw aanbod van bereide gerechten. ..
FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.