Online magazines

26 februari 2020 Vakinformatie voor grootkeukens en catering services

uniek dna
Trends zoals lokaal, korte keten, gezondheid,... vliegen je nu voortdurend rond de oren. Toch zitten deze elementen al vanaf dag één in het DNA van Belgocatering. Ontdek het hele verhaal in het exclusieve interview met Luc Van Sande.
Sourcen van unieke ingrediënten en mensen is geheim van topcateraar Belgocatering kan je niet omschrijven als een typische cateraar. Men bewijst graag dat duurzaamheid en kwaliteit hand in hand gaan. Niet alleen investeert Belgocatering in heerlijke ingrediënten,... volledig artikel lezen
must visit! De ontmoetingsplaats voor professionals in de horeca en gastronomie, Horecatel bereidt zich voor op de "crème" van het beroep van 08-11 maart bij WEX! lees meer
DE JUISTE BESTELWAGEN VOOR ELKE JOB Toyota is trouw aan zijn betrouwbare, robuuste reputatie en gaat nu nóg een stap verder met de nieuwe Toyota PROACE City. volledig artikel lezen
Consument verkiest lichte en gezonde sauzen bij visbereidingen Een goed gekozen saus geeft een meerwaarde aan een visgerecht. Sommige klassiekers zijn niet te evenaren, maar je kunt ook verrassend uit de hoek komen ... volledig artikel lezen
BELGIUM CHOCOLATE SUMMIT 2020 Bent u al ingeschreven voor de Belgium Chocolate Summit 2020? Ontdek het volledige programma en meld u vandaag nog aan! lees meer
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodServices 

FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.