28 februari 2025 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

TIPS duurzame eventcatering

Vaak worden plantaardige opties in een afzonderlijk hoekje van de menukaart geplaatst of onder de optie vegetarische gerechten. Onderzoek heeft aangetoond dat een gemengde menukaart, waarin zowel vegetarische, veganistische als dierlijke opties inbegrepen zijn, wel 86 procent meer kansen biedt op bezoekers die voor een vegetarische optie kiezen.

Tom D'Halluin - Hoofdredacteur

Eind december 2024 was er de eerste editie van de eventbeurs Eventure. In dat kader was er de presentatie van Ecofest. Een eye-opener die de negatieve impasse van een vegan of veggie menu kan helpen doorbreken.
Lees nu FoodServices! Onmisbare vakinformatie voor grootkeukens en catering services.
Voedselverspilling is een steeds urgenter probleem binnen de horeca en grootkeukens. In Gent wordt een innovatieve oplossing getest: slimme weegschalen die restauranthouders inzicht geven in de hoeveelheid en het type voedsel dat ze verspillen.
Een goede tartaarsaus is de trots van elke frituur. Daarom introduceert Devos & Lemmens de vernieuwde Tartare: dé saus voor frituristen die kwaliteit én gebruiksgemak zoeken.
Kent u een food retailer die zich onderscheidt door zijn passie voor kwaliteit, zijn unieke assortiment en zijn uitstekende service? Nomineer hen vandaag nog en wie weet mogen zij binnenkort de welverdiende titel in ontvangst nemen!
Met 13 m³ aan flexibele laadruimte, extra brede schuifdeur en 5 jaar garantie, heeft de nieuwe Nissan Interstar alles voor een efficiënter dagelijks leven.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodServices 

FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.