Volgens onderzoek geeft ongeveer 25% van de Belgen aan wel eens online eten te bestellen, wat een stijging van 65% is ten opzichte van de periode vóór de pandemie. Deze cijfers blijven bovendien toenemen, wat de onvermijdelijke vraag oproept hoe herbruikbare verpakkingen voor takeaway en delivery effectief kunnen worden geïmplementeerd om de afvalproductie die hiermee gepaard gaat te verminderen. Tom D'Halluin - Hoofdredacteur
Olivier Dardenne is sinds 2009 eigenaar en chef van een volledig omgebouwde voormalige dokterswoning. Hij en zijn echtgenote Gaëlle Schelfhout zijn Bruggelingen van afkomst. Hij promoveerde aan de befaamde Oostendse Hotelschool.
Een diner is niet compleet zonder dessert. Maar het kost tijd en moeite…toch? Think again! Debic laat zien hoe je alles uit je dessertkaart haalt. Budget- én tijdsvriendelijk. Het geheim? Inzetten op klassiekers met een twist én slimme ingrediënten.
De ready-to-eat salades van Ardo verrassen met een gevarieerd smakenpalet, geïnspireerd door kleurrijke keukens van over de hele wereld. Ideaal om de salades in de lente van extra smaak te voorzien!
Welke oplossingen zijn er om robotisering in de voedingsindustrie te stimuleren nu de vraag naar robots razendsnel toeneemt? Waar in het productieproces wordt volop gewerkt aan de ontwikkeling van robotisering? Het Food Process Seminar reikt op 13 november concrete handvatten aan om future-proof te worden!
Met 13 m3 aan flexibele laadruimte, extra brede schuifdeur en 5 jaar garantie, heeft de nieuwe Nissan Interstar alles voor een efficiënter dagelijks leven.
FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.