Kenny Bernaerts van restaurant De Vijfhoek in Sint-Katelijne-Waver heeft met trots de titel van 'De beste vol-au-vent van België' in de wacht gesleept tijdens de finale op 21 oktober. En alsof dat nog niet genoeg was, vond op donderdag 24 oktober de jaarlijkse Kristallen Kroon-wedstrijd plaats, met 'gehakt' als thema. Keurslager Danny & Inge uit Merelbeke werd daarbij uitgeroepen als winnaar door de jury onder leiding van chef Albert Verdeyen. Tom D'Halluin - Hoofdredacteur
Kenny Bernaerts van restaurant De Vijfhoek in Sint- Katelijne-Waver heeft de titel van ‘De beste vol-au-vent van België’ gewonnen tijdens de spannende finaledag op 21 oktober.
Onderwijsexpert Dirk Van Damme brengt zijn visie op het technisch vakonderwijs tijdens de 2e editie van het Symposium Technisch Onderwijs. Mis deze afspraak niet! Schrijf u nu in en profiteer van 50 euro vroegboekkorting tot 01/11.
Als chef moet je veel balletjes in de lucht houden. Bij Debic helpen we je graag een handje. Met room- en boterproducten waarop je altijd kan rekenen, maar ook met recepten van internationale topchefs. Download de nieuwe brochure of kom het zelf ontdekken (en proeven!) op Horeca Expo.
Bonduelle is uw partner in de eiwitshift, dé expert in peulvruchten en ziet nog veel opportuniteiten in de keukens. Bonduelle helpt u daarbij graag. Meer nog: het doet een deel uw voorbereidende werk
Takeaway.com doet meer dan partnerschappen aangaan met restaurants. Inderdaad, het werkt samen met niet minder dan 6.500 handelaars, tot ver buiten de horecasector. Ook uw bedrijf kan een partner worden.
FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.