De salad bar is veel meer dan een bijgerecht: het is een kans om kleur, smaak en gezondheid te combineren in een aantrekkelijke presentatie. Maar hoe maak je er een échte publiektrekker van? Peter De Wandel van Ardo deelt zijn praktische tips. Daarnaast brengen we een smakelijk extraatje met het nieuwe collab-bier ‘Kombine’ van Brouwerij St.Bernardus en Weihenstephan.
Tom D'Halluin
Hoofdredacteur
Zo wordt jouw salad bar een onweerstaanbare trekpleister
De salad bar is al lang geen bijzaak meer. Vandaag is het een uitgelezen kans om kleur, smaak en gezondheid te combineren in één aantrekkelijke presentatie. Maar hoe maak je er een échte publiektrekker van? Peter De Wandel (Ardo) geeft nuttige tips.
In mei 2025 kon Brouwerij St.Bernardus haar tweede collab beer 'Kombine' voorstellen. Het ongefilterde blonde bier (6% alc.vol.) werd gebrouwen in Poperinge i.s.m. Duitse brouwerij Weihenstephan.
Als chef weet je: goed is nooit goed genoeg. Je wil alleen het beste, voor je gasten en je keuken. Debic Culinaire Original helpt je die lat elke dag hoger te leggen. Deze kookroom maakt je sauzen, soepen en gerechten nóg beter dankzij z’n snelle binding, perfecte stabiliteit en een fluweelzachte textuur.
De ISUZU D-MAX is het toonbeeld van Japans vakmanschap. Met een trekvermogen van 3,5 ton en 1 ton laadvermogen is deze pick-up gemaakt voor elke zware klus. Robuust, betrouwbaar en klaar voor elk terrein dankzij zijn geavanceerde 4x4-capaciteiten.
FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.