- 28 mei 2020
HET BESTE GROOTKEUKEN-VISGERECHT
Winnaars: Bart Denys, Patrick Pollentier en zevende jaar Ter Groene Poorte
De wedstrijd 'Het beste grootkeuken-visgerecht' werd georganiseerd door de vereniging van West-Vlaamse grootkeukenkoks en Marine Harvest Pieters. Uit de vele inzendingen werden Bart Denys (beste directiemenu), Patrick Pollentier (beste dagmenu) en het zevende jaar gemeenschapsrestauratie Ter Groene Poorte o.l.v. Koen Strubbe (originaliteit) uitverkoren. De prijsuitreiking ging vergezeld van een toelichting over vangsttechnieken en een degustatie.
Dit is een plus artikel
Abonneer om dit artikel te lezen

FOODSERVICES ONLINE + PRINT ABONNEMENT
Word nu abonnee!
Krijg toegang tot onze online plusartikels en ontvang alle print magazines per post.
Gratis beperkte toegang
Registreer en ontvang wekelijks toegang tot PLUS artikels
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u het online magazine. Het online magazine kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van het online magazine.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.
Reageer