HET BESTE GROOTKEUKEN-VISGERECHT

Winnaars: Bart Denys, Patrick Pollentier en zevende jaar Ter Groene Poorte

De wedstrijd 'Het beste grootkeuken-visgerecht' werd georganiseerd door de vereniging van West-Vlaamse grootkeukenkoks en Marine Harvest Pieters. Uit de vele inzendingen werden Bart Denys (beste directiemenu), Patrick Pollentier (beste dagmenu) en het zevende jaar gemeenschapsrestauratie Ter Groene Poorte o.l.v. Koen Strubbe (originaliteit) uitverkoren. De prijsuitreiking ging vergezeld van een toelichting over vangsttechnieken en een degustatie.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodServices 

FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.