Bijzondere Groenten spelen steeds vaker de hoofdrol

stijgende behoefte naar groenten doet creativiteit toenemengroenten

De gemiddelde Belg eet een ruime zes kilo tomaten per jaar, waardoor deze groente meteen tot ‘s werelds populairste wordt gekatapulteerd. Maar de vooruitstrevende consument schrikt er niet van terug om grenzen te verleggen, zeker niet nu bijna de helft van alle Belgen steeds minder vlees eet. Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat de populariteit van groenten een ongekende stijging kent, gepaard met een aantal opmerkelijke trends: de zoete aardappel in wedges, de peulvruchten als vleesvervanger, de groentefrietjes als snacks, de koolhydraatarme groenterijst en de impulsen uit andere werelddelen.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodServices 

FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.