- 15 april 2019
- Door Evergreen
- | 3 min. leestijd
Koude sauzen
Koude sauzen treden steeds meer op het voorplan. Vinaigrettes en de vastere dressings gaan immers een harmonieus huwelijk aan met groenten, vis- én vleessalades. Leveranciers hebben een gevarieerd aanbod, dat jaarlijks uitgebreid wordt met nieuwigheden en seizoensspecialiteiten. Gebruik ze creatief en geef er een eigen twist aan. Nieuwe gebruiksmomenten scheppen verder tal van mogelijkheden: de vraag naar kleine, gezondere snacks groeit. Speel daarop in met eigen bereide salades en geef de consument die variatie en die nieuwe smaaksensatie waar hij op belust is.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.