Fribona
Het Stoofvlees Limousin met abdijbier van Fribona werd als fantastisch product ontvangen op Horeca Expo! Klik op de foto voor meer info.

AANTREKKELIJK KOSTENPLAATJE VOORGEGAARD VLEES

TIJDWINST, MINDER VERSPILLING EN UNIFORME KWALITEIT

Keukens grijpen meer en meer naar voorgegaard vlees om maaltijden te bereiden. Logisch, want die reeds bewerkte producten leveren niets dan voordelen op.
Naast tijdwinst verspil je ook minder voedsel en ben je altijd zeker van een uniforme kwaliteit.
En bovendien is ook het kostenplaatje van voorgegaard vlees bijzonder aantrekkelijk. Zeker als je rekening houdt met het bakverlies en de loonkosten.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodServices 

FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.