- 25 februari 2019
- Door Myriam Van den Putte
- | 4 min. leestijd
- | Bron: Delicatesse
Werk met Groententhema’s voor uniek barbecueaanbod
BARBECUEAANBODNog nooit was barbecueën zo populair. De winterbarbecue is in opmars, maar samen met de eerste zonnestralen krijgen de mensen zomerse barbecuekriebels. Barbecueën is een sociaal gebeuren in feeststemming, waarbij de traditie van vlees en vis op de grill met wat sla en dipsausjes plaats moet ruimen voor creatieve en gezonde recepten.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.