Online magazines

29 februari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
harmonieus huwelijk

Een goed gekozen saus geeft de smaak en kwaliteit van het hoofdingrediënt een extra boost en zorgt voor een perfecte balans tussen de delicate smaak van de vis, de bereidingswijze en eventuele bijgerechten.

Tom D'Halluin - Hoofdredacteur

Sommige klassiekers zijn niet te evenaren, maar je kunt ook verrassend uit de hoek komen met sausjes die inspelen op de verschillende gezondheidstrends.
Van 19 tot en met 21 maart vindt in Flanders Expo Gent de vakbeurs 'inspire health&care' plaats. De ontmoetingsplaats voor de zorgsector, met een veelheid aan kwalitatieve en innovatieve oplossingen.
In 2024 is Tavola er na 2 jaar terug om u te inspireren! Ontdek in vijf beurshallen van Kortrijk Xpo van 17 t.e.m. 19 maart een mix van vooraanstaande marktleiders en ambachtelijke producenten die tijdens Tavola een uitzonderlijke selectie van kwaliteitsvolle food & drinks voorstellen.
Meco is leverancier van totaaloplossingen en onderscheidt zich met voorgegaarde componenten en kant-en-klare bereidingen op maat van de klant. Het familiebedrijf levert vanuit de vestigingen in Oostende en Charleroi. Telefoonnummer: 059 70 91 95
#THEsolution: de compacte en multifunctionele, Gecombineerde cutter-groentesnijder van Robot-Coupe, is de dagelijkse hulp van chef-koks in alle keukens.
De nieuwe Daily biedt meer: meer connectiviteit, duurzaamheid, comfort, digitale functies, veiligheid en premium packs. Nu uitzonderlijke condities: 3 jaar standaard waarborg en C1 rijbewijs, voordelige optie packs en intrestvoet vanaf 0%!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodServices 

FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.