Groenten die de show stelen op het bord, comfortfood met een hedendaagse twist en slimmer aan de slag gaan met producten voor een duurzame impact. Het zijn maar enkele menutrends uit het jaarlijkse foodtrend-onderzoek Future Menus van Unilever Food Solutions. Tom D'Halluin - Hoofdredacteur
Unilever Food Solutions heeft een hun nieuwe foodtrend-onderzoek Future Menus klaar. Aan het onderzoek werkten maar liefst 1600 experten en chefs uit 20 landen mee. Culinair adviseur Belux Wesley Bay pikt er zijn drie favoriete trends uit.
Food Discovery Awards is dé verkiezing waar culinaire innovaties in de kijker worden gezet. Heeft u een nieuw, innovatief product gecreëerd in de voedingssector? Schrijf u dan zeker in voor één van de tien categorieën van de Food Discovery Awards.
FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.