Online magazines

20 december 2023 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
retail foodconcepten

Sinds kort wagen ook retailketens – met Delhaize en Colruyt Group als voorlopers – zich op de snel evoluerende markt van de bedrijfscatering. Dit met heuse restaurants, zoals Foodmaker restaurant in Brussel, maar ook met slimme koelkasten. 

Tom D'Halluin - Hoofdredacteur

De markt van de catering voor bedrijven is in volle evolutie. Er wordt al langer gezocht naar meer kostenefficiëntie maar zeker sinds de coronacrisis worden allerlei nieuwe modellen en toepassingen uitgewerkt.
Ontdek de voordelen van de samenwerking tussen technische scholen en bedrijven en laat u inspireren door succesvolle cases. De eerste sprekers zijn bekend: BMW - Diagnose Car, VTI Brugge, Unilin - RTC West-Vlaanderen en Ter Groene Poorte. Aanmelden kan nu met vroegboekkorting.
Noteer 5 februari 2024 alvast in uw agenda, want dan opent Horecabeurs Bredene voor de 15e maal haar deuren! Tijdens de vierdaagse beurs krijgt u de kans om de laatste nieuwigheden in de horecasector te ontdekken.
Bent u een gepassioneerde verswinkelier of producent van ambachtelijke producten? Wilt u uw culinaire creaties op een unieke manier presenteren aan collega's, chefs en aankopers uit de foodretail? Mis dan Food & Drinks Discovery Day niet.
Momenteel supergunstige financiering vanaf 0% Onmiddellijk beschikbaar, meer info bij jouw IVECO dealer.
Wil jij meer omzet uit food halen? Maar heb je onvoldoende (geschoold) personeel? Of geen plek voor een uitgebreide keuken? Ga dan aan de slag met de 'Kleinste Keuken'.
Lees nu FoodServices! Onmisbare vakinformatie voor grootkeukens en catering services.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodServices 

FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.