Sinds kort wagen ook retailketens – met Delhaize en Colruyt Group als voorlopers – zich op de snel evoluerende markt van de bedrijfscatering. Dit met heuse restaurants, zoals Foodmaker restaurant in Brussel, maar ook met slimme koelkasten.
De markt van de catering voor bedrijven is in volle evolutie. Er wordt al langer gezocht naar meer kostenefficiëntie maar zeker sinds de coronacrisis worden allerlei nieuwe modellen en toepassingen uitgewerkt.
Ontdek de voordelen van de samenwerking tussen technische scholen en bedrijven en laat u inspireren door succesvolle cases. De eerste sprekers zijn bekend: BMW - Diagnose Car, VTI Brugge, Unilin - RTC West-Vlaanderen en Ter Groene Poorte. Aanmelden kan nu met vroegboekkorting.
Noteer 5 februari 2024 alvast in uw agenda, want dan opent Horecabeurs Bredene voor de 15e maal haar deuren! Tijdens de vierdaagse beurs krijgt u de kans om de laatste nieuwigheden in de horecasector te ontdekken.
Bent u een gepassioneerde verswinkelier of producent van ambachtelijke producten? Wilt u uw culinaire creaties op een unieke manier presenteren aan collega's, chefs en aankopers uit de foodretail? Mis dan Food & Drinks Discovery Day niet.
Wil jij meer omzet uit food halen? Maar heb je onvoldoende (geschoold) personeel? Of geen plek voor een uitgebreide keuken? Ga dan aan de slag met de 'Kleinste Keuken'.
FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.