Aardappelsalade met olijf  

Aardappelsalade met olijf

Aardappelsalade met olijf Aardappelsalade met olijf INGREDIËNTEN (4 personen) • 4 flinke aardappels • 250 g verkruimelde feta • 125 ml plantaardige olie • 80 ml melk, gecondenseerd • 30 g Bresc Black Kalamata olives tapenade • 20 g vers gehakte peterselie • 10 g Bresc Parrillada piri piri • 10 g Bresc Freshly chopped garlic • 5 g Bresc Rode peperpuree • 2 st little gem • 3 st eieren • 1/2 limoen • zout BEREIDINGSWIJZE Kook de aardappels gedurende 30 minuten op middelhoog vuur. Giet ze af, laat ze uitlekken en afkoelen waarna je de aardappels in plakken van 12 à 13 millimeter snijdt. Voeg de feta, melk, peperpuree, parrillada piri piri, en limoensap toe in de blender en pureer dit tot een egale saus. Kook de eieren 7 minuten en pel en snijd ze daarna in schijfjes. Schik de slabladeren op een schaal en leg de aardappelschijfjes erop. Giet de saus over de aardappels en garneer af met de plakjes ei, olijventapenade en peterselie.

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodServices 

FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.