- 14 augustus 2019
Aardappelsalade met olijf
Aardappelsalade met olijf Aardappelsalade met olijf INGREDIËNTEN (4 personen) • 4 flinke aardappels • 250 g verkruimelde feta • 125 ml plantaardige olie • 80 ml melk, gecondenseerd • 30 g Bresc Black Kalamata olives tapenade • 20 g vers gehakte peterselie • 10 g Bresc Parrillada piri piri • 10 g Bresc Freshly chopped garlic • 5 g Bresc Rode peperpuree • 2 st little gem • 3 st eieren • 1/2 limoen • zout BEREIDINGSWIJZE Kook de aardappels gedurende 30 minuten op middelhoog vuur. Giet ze af, laat ze uitlekken en afkoelen waarna je de aardappels in plakken van 12 à 13 millimeter snijdt. Voeg de feta, melk, peperpuree, parrillada piri piri, en limoensap toe in de blender en pureer dit tot een egale saus. Kook de eieren 7 minuten en pel en snijd ze daarna in schijfjes. Schik de slabladeren op een schaal en leg de aardappelschijfjes erop. Giet de saus over de aardappels en garneer af met de plakjes ei, olijventapenade en peterselie.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.