- 15 maart 2017
Winnaars WexProCup bekend
Winnaars WexProCup bekend Horecatel prijst beste koks jonger dan 30 WexProCup Tijdens de zesde editie van de WexProCup stond de synergie tussen lokale producten, hun fabrikanten en jonge, gepassioneerde chefs centraal. Op 13 maart bereidden vier chefs, jonger dan dertig en werkzaam in een restaurant dat in Gault&Millau staat, een voor- en hoofdgerecht. Ze serveerden de jury, onder leiding van Clément Petitjean van La Grappe d'Or in Torgny, onder meer forel uit de Wamme en gevogelte uit Lustin met biolinzen uit Havelange. De vier chefs hadden hun recept, de stress, timing en presentatie volledig onder controle, maar de eerste prijs ging toch naar Paul Cabayé, kok in restaurant La Cristallerie in Luxemburg. De tweede plaats was voor Thomas Perez van La Table de Maxime in Our , Maxime Nizette, sous-chef in restaurant La Distillerie te Bourglinster werd derde en Mélanie Piquereau, sous-chef in Le Brinz'l in Bruxelles vierde. Horecatel Innovation Awards In de categorie ...
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.