Gault&Millau Catering Awards

Gault&Millau Catering Awards  

Gault&Millau Catering Awards Winnaars gekozen tijdens event op 6 maart Op maandag 6 maart werden voor de tweede keer de Gault&Millau Catering Awards uitgereikt bij Euroclear in Eigenbrakel. Het event wil een aantal inspirerende cateringbedrijven die zich op een welbepaald thema hebben onderscheiden onder de aandacht brengen. Voor deze editie waren dat: AWARD RELATIE MET DE KLANT – CM-Zorgverblijf Ter Duinen Nieuwpoort - in eigen beheer – BNP Paribas Fortis, vestiging Kanselarij - met Aramark als cateraar – Bpost - met Sodexo als cateraar AWARD MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN – UZ Leuven - in eigen beheer – AWARD GEZONDHEID EN NUTRITIONELE ASPECTEN – AZ Sint Lucas, Campus Volkskliniek Gent – in eigen beheer – BNP Paribas Fortis, vestiging Marais - met Sodexo als cateraar – Les Cuisines Bruxelloises - in eigen beheer AWARD INNOVATIE EN ORIGINALITEIT – Zorgbedrijf Antwerpen – in eigen beheer – Le nouvel hôpital du Valdor de Liège – in eigen beheer AWARD AFVALBEHEER – ...

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodServices 

FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.