- 15 maart 2017
Gault&Millau Catering Awards
Gault&Millau Catering Awards Winnaars gekozen tijdens event op 6 maart Op maandag 6 maart werden voor de tweede keer de Gault&Millau Catering Awards uitgereikt bij Euroclear in Eigenbrakel. Het event wil een aantal inspirerende cateringbedrijven die zich op een welbepaald thema hebben onderscheiden onder de aandacht brengen. Voor deze editie waren dat: AWARD RELATIE MET DE KLANT – CM-Zorgverblijf Ter Duinen Nieuwpoort - in eigen beheer – BNP Paribas Fortis, vestiging Kanselarij - met Aramark als cateraar – Bpost - met Sodexo als cateraar AWARD MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN – UZ Leuven - in eigen beheer – AWARD GEZONDHEID EN NUTRITIONELE ASPECTEN – AZ Sint Lucas, Campus Volkskliniek Gent – in eigen beheer – BNP Paribas Fortis, vestiging Marais - met Sodexo als cateraar – Les Cuisines Bruxelloises - in eigen beheer AWARD INNOVATIE EN ORIGINALITEIT – Zorgbedrijf Antwerpen – in eigen beheer – Le nouvel hôpital du Valdor de Liège – in eigen beheer AWARD AFVALBEHEER – ...
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.