20 november 2024Betrouwbare en onmisbare vakkennis
eerste kok van belgië
Laurence De Smet – souschef van Hof van Cleve in Kruisem – heeft op de eerste dag van Horeca Expo de titel ‘Eerste Kok van België 2025’ in de wacht gesleept. Het is de eerste keer in de 72-jarige geschiedenis van het prestigieuze meesterschapsconcours dat een vrouw de finale wint. Tom D'Halluin - Hoofdredacteur
Alles moet duurzamer, terwijl de marges flinterdun blijven. Hoe blijft uw bedrijf winstgevend in de toekomst: zijn doorgedreven automatisering en digitalisering het antwoord? Het Food Process Seminar reikt op 21 november in Gent concrete handvatten aan om future-proof te worden!
C.Group, opgericht door Dimitri Beckers, die meer dan 30 jaar geleden zijn horecacarrière in Hasselt begon, omvat inmiddels ongeveer 15 uiteenlopende horecazaken.
De eindejaarsfeesten staan binnenkort weer voor de deur. Dan verwachten je gasten nét iets meer van je dessertcreaties. Om iets bijzonders op tafel te brengen, haal je het beste in jezelf naar boven.
Ontdek in dit magazine de innovatiefste culinaire creaties van 19 verschillende producenten gebundeld in een speciale publicatie. Een must-have voor elke food professional! Kijk, lees en doe inspiratie op voor uw eigen business.
FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.