Online magazines

20 november 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

eerste kok van belgië
Laurence De Smet – souschef van Hof van Cleve in Kruisem – heeft op de eerste dag van Horeca Expo de titel ‘Eerste Kok van België 2025’ in de wacht gesleept. Het is de eerste keer in de 72-jarige geschiedenis van het prestigieuze meesterschapsconcours dat een vrouw de finale wint. Tom D'Halluin - Hoofdredacteur
Laurence De Smet heeft al eens een finale van dichtbij mogen meemaken toen ze in 2021 als commis van Abel Demeester aantrad.



Alles moet duurzamer, terwijl de marges flinterdun blijven. Hoe blijft uw bedrijf winstgevend in de toekomst: zijn doorgedreven automatisering en digitalisering het antwoord? Het Food Process Seminar reikt op 21 november in Gent concrete handvatten aan om future-proof te worden!
Lees nu FoodServices! Onmisbare vakinformatie voor grootkeukens en catering services.




C.Group, opgericht door Dimitri Beckers, die meer dan 30 jaar geleden zijn horecacarrière in Hasselt begon, omvat inmiddels ongeveer 15 uiteenlopende horecazaken.

De eindejaarsfeesten staan binnenkort weer voor de deur. Dan verwachten je gasten nét iets meer van je dessertcreaties. Om iets bijzonders op tafel te brengen, haal je het beste in jezelf naar boven.

Ontdek in dit magazine de innovatiefste culinaire creaties van 19 verschillende producenten gebundeld in een speciale publicatie. Een must-have voor elke food professional! Kijk, lees en doe inspiratie op voor uw eigen business.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodServices 

FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.