Online magazines

09 december 2020 Vakinformatie voor grootkeukens en catering services

Online versie bekijken
de klant van morgen
Uw klanten van vandaag en morgen zijn meer en meer aangetrokken tot de vegetarische keuken. Dat blijkt uit een onderzoek door iVOX, gevraagd door EVA vzw. Wat zijn de grootste misvattingen en hoe gaat u het best in uw keuken aan de slag? Ontdek tal van onmisbare tips!
Marie Verhulst
Bladmanager
Het is belangrijk is dat de chef zich richt op de grote groep van klanten die openstaan voor veggie, dat hij vooral heel lekkere gerechten aanbiedt en dat hij er de juiste naam voor bedenkt. Het komt erop aan de klant goesting te doen krijgen.
Leveranciers vergelijken loont de moeite maar een gebrek aan tijd maakt dat ondernemers daar vaak niet aan toe komen. Buzzyes neemt daarom uw kosten onder de loep en garandeert een besparing van min. 500 euro.
Irinox lanceert een unieke, multi-inzetbare reeks Multifresh NXT blastchillers. Wat zijn de voordelen en waarom is het een absolute must-have voor uw keuken? Ontdek het hier!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodServices 

FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.