ONTSMETTEN VOLGENS DE REGELS VAN DE KUNST IS BELANGRIJKER DAN OOIT

EEN HYGIeNISCHE KEUKEN IS UW VISITEKAARTJE

Een uitstekende hygiëne is cruciaal voor de kwaliteit van de opgediende gerechten. Een doorgedreven kennis en toepassing van de GHP is primordiaal. Elk oppervlak dient correct gereinigd en eventueel ontsmet te worden naargelang het risico. De frequentie verschilt: soms enkele keren per dag, soms periodiek. Voor het schoonmaken en desinfecteren zijn efficiënte en goedgekeurde producten noodzakelijk. Uiteraard steeds in combinatie met de juiste werkinstructies en hulpmiddelen. Kant-en-klare sprays zijn op sommige momenten handiger, maar meestal bent u voordeliger af met hoogconcentraten.

Dit is een plus artikel. Abonneer om dit artikel verder te lezen.

Dit is een plus artikel

Abonneer om dit artikel te lezen

Alternate Text

FOODSERVICES ONLINE + PRINT ABONNEMENT

Word nu abonnee!

Krijg toegang tot onze online plusartikels en ontvang alle print magazines per post.

Aangeboden door PMG REDACTIE
2,00 / Maand

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodServices 

FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.