- 05 maart 2020
- Door Marie Verhulst
- | 6 min. leestijd
Beste grootkeukenkok van belgie brengt ode aan de grootkeuken
De ‘Beste Grootkeukenkok van België’ is een vakwedstrijd die doorgaat op Horeca Expo en hét culinaire ereteken is voor de grootkeukensector. Een jaar lang mag Axel De Winne zich deze titel toe-eigenen. Met een budget van acht euro kregen alle kandidaten de opdracht een driegangenmenu bestaande uit wijting, een warme varkensbereiding en sabayon te bereiden. Axel won op overtuigende wijze. Zijn geheim? Met kleine aanpassingen een eenvoudig ingrediënt omtoveren tot iets uitzonderlijk.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.