- 13 september 2018
- Door Heleen Castel
Snacking
Snacking ofwel het eten van tussendoortjes, wint steeds meer aan belang in buitenhuisverbruik van voeding. De traditionele momenten dat mensen enkel 's morgens, ’s middags en ’s avonds een eten, vervagen steeds meer. We snacken uit verveling of voor de gezelligheid. En door het ruime aanbod is er voor elk wat wils. Het aandeel smaken uit de wereldkeuken en de vegetarische opties nemen toe. Daarbij komt ook dat snacks snel en makkelijk te bereiden zijn. Afbakken of dikwijls simpelweg ontdooien, en klaar. De topper bij uitstek is het worstenbroodje en de variaties daarop. Ook premium burgers en haute dogs populaire nieuwkomers. Frituursnacks blijven populair, maar worden steeds kritischer bekeken.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.