Délice van passievrucht

De zalige zoete zonde van ReadyChef

Voor de eindejaarsperiode presenteert Fribona, onder het label ReadyChef, hun heerlijke nieuwe dessert: délice van passievrucht. Het is een mousse van passievrucht met een vulling van aardbeiengelei, genappeerd met zachte chocolade. In hun gamma van ReadySweet bieden ze telkens een alternatief dessert aan voor diabetici, nl. zonder toegevoegde suikers en steeds gepresenteerd op een zwarte bodem. De délice van passievrucht is het ideale dessert voor een feestmaal: U hoeft het gebakje slechts te ontdooien en daarna kunt u er de persoonlijke touch aan geven. Op deze manier tovert u een werkelijke delicatesse op tafel zonder al te veel moeite te doen.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodServices 

FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.