Online magazines

21 oktober 2020 Vakinformatie voor grootkeukens en catering services

Online versie bekijken
next level groenten
Zoete aardappelfrietjes, edamamebonen, avocado, bloemkoolrijst,... U zal er ongetwijfeld al over gehoord hebben en misschien zelf geproefd hebben. Het lijkt alsof groenten nog nooit zo populair waren en er nog nooit zo creatief mee is omgegaan. Spring mee op deze trend want u overtuigd er ongetwijfeld (nieuwe) klanten mee!
Marie Verhulst
Bladmanager
De vooruitstrevende consument schrikt er niet van terug om grenzen te verleggen, zeker niet nu bijna de helft van alle Belgen steeds minder vlees eet. Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat de populariteit van groenten een...
Het cornavirus op zich staat los van voedselveiligheid, maar de maatregelen hebben natuurlijk wel gevolgen in de voedingsmiddelenindustrie. Nieuwe procedures worden geïmplementeerd en nieuwe zaken geïnstalleerd.
Ontdek hier of u alle vragen correct kan beantwoorden. Bovendien WINT u misschien een fles champagne door slechts 7 meerkeuzevragen te beantwoorden!
win
Irinox lanceert een unieke, multi-inzetbare reeks Multifresh NXT blastchillers. Wat zijn de voordelen en waarom is het een absolute must-have voor uw keuken? Ontdek het hier!
Via het RATIONAL termijn betalingsplan maakt u gebruik van de nieuwste apparatuur van RATIONAL met de beste ondersteuning en service. Spreid uw investering met een laag maandbedrag over een termijn van 48 maanden en geniet direct van uw RATIONAL!
De strengere coronamaatregelen treffen niet alleen de horeca- en evenementensector, maar ook de vele Belgische voedingsbedrijven die leveren aan deze sectoren. Fevia pleit dan ook voor een globaal steunplan dat de hele keten beschermt.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodServices 

FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.