In deze editie vieren we de kracht van teamwork in de grootkeuken. Tijdens de Food Personality Awards op de Artisan beurs in Kortrijk Xpo werd het keukenteam van PPC Pittem bekroond tot Catering Team of the Year. De jury prees hun inzet om niet alleen maaltijden te serveren, maar ook comfort, zorg en trots op het bord te brengen. Daarnaast ontdek je in ons digitale magazine alles over desserts – van klassieke nagerechten tot nieuwe trends.
Tom D'Halluin
Hoofdredacteur
Keukenteam van PPC Pittem is Catering Team of the Year
Op de Food Personality Awards, die uitgereikt werden op de Artisan beurs in Kortrijk Xpo, kreeg het keukenteam van psychiatrie PPC Pittem de prijs Catering Team of the Year. “Ze serveren meer dan maaltijden, want ze brengen comfort, zorg en trots op het bord”, klonk de motivatie.
Lees het digitale magazine over desserts. Ontdek hoe klassieke nagerechten blijven scoren met een moderne twist, waarom desserts in grootkeukens en zorginstellingen meer zijn dan een zoete afsluiter, en welke trends en inspiratie 2025 kleuren.
Groene en smaakvolle menu's met meer marge, met de hulp van Bonduelle!
Groen, lekker én winstgevend: Bonduelle’s geroosterde aardappelen maken duurzaam koken makkelijk. Culinair adviseur Steve Passchyn laat zien hoe dit nieuwe product chefs ondersteunt in de keuken.
Op 21 januari belichten keynotesprekers Vickie Dekocker, Jan Denys en Françoise Chombar hoe onderwijs, bedrijfsleven en beleid samen jonge talenten kunnen versterken en de brug kunnen slaan tussen leren en werken.
Chefs willen efficiënt werken in de keuken. Een goede voorbereiding maakt dan ook een wereld van verschil. Net daar kan Vandemoortele® een handje helpen. Onze sauzen en vinaigrettes zijn stuk voor stuk toppers die met hun kwaliteit voldoen aan alle eisen van foodprofessionals.
Dawsongroup al 85 jaar partner in slimme koel- en vriesoplossingen
Bedrijven binnen de voedingsindustrie helpen groeien zonder grote investeringen; dat is al decennia lang waar Dawsongroup voor staat. Met mobiele koel- en vriesoplossingen, Reefercontainers als efficiënte instapmodellen en shockvriezers voor producenten die de hoogste kwaliteit willen;
Afwas, aangekoekte pannen en aangekoekte vuil zijn het grootste probleem voor professionals. Dit neemt veel tijd van het personeel in beslag met voorweken en schrobben. Afwasmiddel dankt zijn kracht aan oppervlakte-actieve stoffen, die uitzonderlijk effectief zijn tegen vet en vuil.
Zijn uw medewerkers op de hoogte van het laatste sectornieuws?
Hou uw team gratis up-to-date via onze nieuwsbrieven! Deel sectorspecifieke vakkennis en oplossingen met collega’s en partners, thuis of op het werk, en verhoog zo samen de slagkracht van uw onderneming.
FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.