Pieters vis voor koude lijn

Pieters vis voor koude lijn

In heel wat grootkeukens is de koude lijn techniek al een tijdje geïntegreerd. Zeker wat smaakbeleving betreft kent deze bereidingstechniek best wat uitdagingen: maaltijdcomponenten zoals visporties die gevoelig zijn voor ‘overcooking’, moeten van een optimale kwaliteit zijn om een sappig en smaakvol eindproduct te garanderen. Goed nieuws: Pieters heeft een uniek proces ontwikkeld die deze verwachtingen perfect kan inlossen. Wij bieden een gediversifieerd gegaard assortiment aan: zowel natuurporties met een gestoomd of een gebakken uitzicht als gepaneerde en op smaak gebrachte producten. Ontdek onze nieuwe toppers op www.pieters.be

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodServices 

FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.