De hedendaagse consument houdt van vernieuwing en dat geldt ook voor zijn frituursnacks. Hij laat zich bovendien graag leiden door de actuele gezondheidstrend. Zo zal uw klant misschien op zoek gaan naar een vegetarische snack. Wat zijn nog andere trends in frituursnacks? U leest ze hier!
Frituursnacks zijn een typische guilty pleasure voor de Belgische consument. De klassiekers, zoals de frikandel en de burger, blijven het populairst. Toch houdt de consument ook van vernieuwing. Daarom worden vele traditionele...
Verantwoord frituren is een absolute voorwaarde om de voedselveiligheid te garanderen. Of je nu kiest voor vast of vloeibaar frituurvet of frituurolie, het is van groot belang om het tijdig te vervangen.
FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.