Online magazines

02 december 2020 Vakinformatie voor grootkeukens en catering services

Online versie bekijken
indrukwekkende transformatie
Miguel Meert van de Food Clinic in Geraardsbergen toverde de oubollige bistro van het ziekenhuis om in een trendy en gezellig foodconcept. Geen typische ziekenhuiskost, maar gerechten zoals een plat fruits de mer of lekker stukje wild kan elke bezoeker hier op tijd en stond op de kaart terugvinden. 
Marie Verhulst
Bladmanager
Miguel Meert toverde de oubollige bistro om tot een gezellige plek waar men kan genieten van een kwalitatieve maaltijd. In Food Clinic vind je niet de typische ziekenhuiskost, maar kan je op tijd en stond zelfs smullen...
Bekijk zeker eens uw huurcontract voor uw vuilvangmatten.
Als professionele chef weet u het als geen ander: de lat moet altijd hoger. Zeker in een dynamische wereld als de horeca én in uitdagende tijden zoals vandaag.
Deze voorgebakken krokante stukjes rode biet zijn een ideaal vegan en glutenvrij alternatief voor spekblokjes dankzij hun lekkere ‘smokey flavour’.
Fribona wenst u ’n echt deugddoende Kersttijd toe! Een kerstboom als afsluiter van uw feestmaal is super! Kiwimousse op een chocoladecake met vulling van woudvruchten – verpakt per 10 st. Ook versie zonder toegevoegde suikers! (maltitol als zoetstof)
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodServices 

FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.