Miguel Meert van de Food Clinic in Geraardsbergen toverde de oubollige bistro van het ziekenhuis om in een trendy en gezellig foodconcept. Geen typische ziekenhuiskost, maar gerechten zoals een plat fruits de mer of lekker stukje wild kan elke bezoeker hier op tijd en stond op de kaart terugvinden. Marie Verhulst Bladmanager
Miguel Meert toverde de oubollige bistro om tot een gezellige plek waar men kan genieten van een kwalitatieve maaltijd. In Food Clinic vind je niet de typische ziekenhuiskost, maar kan je op tijd en stond zelfs smullen...
Als professionele chef weet u het als geen ander: de lat moet altijd hoger. Zeker in een dynamische wereld als de horeca én in uitdagende tijden zoals vandaag.
Fribona wenst u ’n echt deugddoende Kersttijd toe! Een kerstboom als afsluiter van uw feestmaal is super! Kiwimousse op een chocoladecake met vulling van woudvruchten – verpakt per 10 st. Ook versie zonder toegevoegde suikers! (maltitol als zoetstof)
FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.