Online magazines

18 november 2020 Vakinformatie voor grootkeukens en catering services

Online versie bekijken
help uw klanten uit de nood
Steeds meer grootkeukens bieden de mogelijkheid aan om ook bereide maaltijden in take-awayvorm aan te bieden. Zo springen ze naadloos in op de behoefte van de hedendaagse consument die nog maar weinig tijd vindt om vers te koken. Een sealmachine is hierbij erg nuttig. Overweegt u ook om te investeren in een sealmachine?
Marie Verhulst
Bladmanager
Het gebruik van sealmachines mag dan al in grote mate customer driven zijn, ook voor de retailer zelf hebben ze enkele specifieke voordelen. Welk toestel met meest geschikt is voor een gegeven situatie is dan ook dé investeringsvraag. Een overzicht.
De vooruitstrevende consument schrikt er niet van terug om grenzen te verleggen, zeker niet nu bijna de helft van alle Belgen steeds minder vlees eet. Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat de populariteit van groenten een ongekende stijging kent.
De laatste maand van het jaar is ook voor de keuken hét moment om culinair te verrassen. Met de koelverse producten van Bresc bespaar je tijd en kies je voor kwaliteit. Laat je inspireren door vijf feestelijke recepten, ook geschikt voor bezorging!
Als professionele chef weet u het als geen ander: de lat moet altijd hoger. Zeker in een dynamische wereld als de horeca én in uitdagende tijden zoals vandaag.
Via het RATIONAL termijn betalingsplan maakt u gebruik van de nieuwste apparatuur van RATIONAL met de beste ondersteuning en service. Spreid uw investering met een laag maandbedrag over een termijn van 48 maanden en geniet direct van uw RATIONAL!
Deze voorgebakken krokante stukjes rode biet zijn een ideaal vegan en glutenvrij alternatief voor spekblokjes dankzij hun lekkere ‘smokey flavour’.
COVID-19 heeft een weg gevonden naar het menselijk lichaam en heeft wereldwijd voor de niet eerder geziene  gezondheidscrisis gezorgd. Aan de basis hiervan ligt de aanhoudende luchtvervuiling, veroorzaakt door stikstofoxiden (NOx) en andere schadelijke stoffen (VOS).
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodServices 

FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.