Online magazines

01 juli 2020 Vakinformatie voor grootkeukens en catering services

Online versie bekijken
laat u adviseren
Perfecte hygiënische resultaten zijn meer dan ooit belangrijk. Welke procedure dient u te volgen? En welke producten dient u te gebruiken? Heel wat vragen waar u misschien niet altijd de antwoorden op weet. Laat u alvast begeleiden en adviseren door uw partners.
Marie Verhulst
Bladmanager
Perfect hygiënische resultaten zijn vanzelfsprekend in uw sector. Daarnaast innoveren fabrikanten bij alle modellen constant om te besparen op water en energie. Daarnaast zijn stappen ondernomen om de bediening van de toestellen...
Wij spraken met Karel van Gorp, Managing Director Benelux bij Diversey over de effecten van de coronacrisis en welke oplossingen er voor handen zijn.
Volgens 56% van de bedrijven zullen relatiegeschenken dit jaar belangrijker worden. Daarom pakt het magazine RendEvenement nu uit met een Business Gift Sample Box vol concrete ideeën en inspiratie voor uw relatiegeschenken.
Nu het schooljaar er bijna op zit, focust Ter Groene Poorte graag al even op het komende schooljaar, want daar gaat één en ander veranderen. Zeker specifiek voor de opleiding Grootkeuken. De leerlingen van het vijfde en het zesde jaar...
Een landschapskantoor is een open ruimte. Collega's zitten in eenzelfde ruimte bij elkaar. Zo kan corona vrij spel krijgen doorheen het kantoor. Heeft uw kantoor reeds maatregelen getroffen of neemt zij maatregelen in de nabije toekomst?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodServices 

FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.