- 31 augustus 2020
Culinair tafelen met Delino Portosaus
Met de herfst in aantocht lanceert DELINO een nieuwe smaak: de DELINO Portosaus, een culinaire saus bereid met porto en een fijn kruidenboeket. De DELINO Portosaus past traditioneel uitstekend bij wild en vleesgerechten én vormt een perfecte match met een stukje gebakken kip of vis. De DELINO Portosaus kan u bovendien makkelijk combineren met room of sinaasappel en zelfs gebruiken als marinade. Of meng de DELINO Portosaus met de gekende DELINO Bearnaise tot een originele DELINO Foyotsaus. Kortom, de DELINO Portosaus brengt smaak in uw najaar en dit op de meest verscheiden en creatieve wijze. Voor de food professional verdeelt DELINO dit najaar de DELINO Portosaus in emmers van 3kg. Ontdek onze verschillende recepten op www.delino.be
Gratis verder gaan?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u het online magazine. Het online magazine kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van het online magazine.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.
Reageer