- 06 oktober 2022
- Door Florianne Thys
Een klimaatbewuste menukeuze maak je met Greenway
Klimaatverandering brengt helse uitdagingen met zich mee, zo ook voor Greenway, al 25 jaar lang de pionier in de veggiekeuken. Wat voor Paul Florizoone, oprichter van Greenway, begon met een ziekmakende reis door het eten van vlees in India, eindigde met een intense sympathie voor de vegetarische keuken. Een kwart decennium later staat hun Zero Impact Meal op punt en zijn de veggieburger en cordon bleu succesvol.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.