15 november 2017

VAKINFORMATIE VOOR GROOTKEUKENS EN CATERING SERVICES

Lees online

UZ Leuven vernieuwt personeelscafetaria

De cafetaria voor het personeel op de campus Gasthuisberg van UZ Leuven werd in de afgelopen twee jaar helemaal vernieuwd. De zelfbedieningsruimte werd groter gemaakt, want er was te weinig plaats voor de vele klanten, waarvan de aantallen soms tot 1.
Lees meer

FOOD SERVICES TV
Ontdek onze video's

ZOEK LEVERANCIER
Overzicht leveranciers

CL50 Ultra Cucumber Slicing

 VIDEODit toestel heeft een hoog verwerkingsvermogen. Dit onder meer door:- Een grote goot (oppervlakte 139 cm²) voor het snijden van omvangrijke groenten zoals kool of selderij. - Een ronde goot (Ø 58 mm) speciaal voor lange of broze groenten (bijv. courgette, komkommer, champignons) met een opmerkelijke snijprecisie.
Video

Culinaire soep op het feestmenu

Een lekkere verfijnde soep is en blijft de perfecte opener van elk eindejaarsfeest. Ze verdrijft op slag de barre winterkou, sluit perfect aan bij de culinaire trend van 'less is more' en stilt de eerste honger licht en gezond.
Lees meer

De vaatwasser van de toekomst

Winterhalter tilt het professioneel vaatwassen naar een volgend niveau. Zo krijgt u voor het eerst perfecte controle over het wasproces in uw vaatmachine, dankzij de Connected Wash-technologie van de nieuwe UC-serie.
Lees meer

Sligro-ISPC op Horeca Expo

U kent vandaag ISPC als exclusieve en innovatieve groothandel in België en Sligro als professionele totaalleverancier die markleider is in Nederland, maar ook sinds enkele jaren actief is op de Belgische markt.
Lees meer

Video: vegan bij Ardo

 VIDEOBij Ardo draait alles rond vriesverse groenten, fruit en kruiden. Onze producten zijn puur natuur en daar zijn we trots op. Ze zijn de ideale basis voor tal van bereidingen en toepassingen. Vegan wordt steeds populairder. Ontdek in dit filmpje ons ruim aanbod vegetarische producten met een extra toets, zoals de quinoa groenkoolburger.
Video

Frying oil: start to finish

 VIDEOHet bedrijf Quatra produceert verse frituuroliën en vetten die het rechtstreeks levert bij de eindgebruiker. In één beweging haalt de firma ook de gebruikte frituurolie op en verwerkt die tot grondstof voor de productie van biodiesel. Quatra is actief in België, Luxemburg en de volledige noordelijke helft van Frankrijk.
Video

Burgerbroodje sesam

Onze bakkers gingen aan de slag met één doel voor ogen: het creëren van een ambachtelijk bereid burgerbroodje, gemaakt van kwalitatieve, biologische ingrediënten.
Lees meer

Kitchen ventilation

Victoria Intelligent Monitoring System biedt een direct overzicht op alle gebeurtenissen in de keuken via een intelligent sensorsysteem. Verschillende sensoren houden de dampkap en zijn omgeving voortdurend in de gaten.
Lees meer

Seizoensproducten Delisol

Delisol stelt twee winterse seizoensproducten voor… Heerlijk smeuïge tapenades, telkens met een verrassende toets!Tapenade wortel met karwij:Deze originele tapenade brengt je direct in winterse sferen.
Lees meer

http://foodservices.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Online magazine - Ontdek de nieuwe personeelscafetaria van UZ Leuven campus Gasthuisberg

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be