6 februari 2019


VAKINFORMATIE VOOR GROOTKEUKENS EN CATERING SERVICES

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxWe blikken vooruit naar Horecabeurs Bredene en kijken welke winkels kans maken op een Shop Design Award. Daarnaast helpen we u de juiste distributiewagen kiezen en geven we tips voor een betere keukenhygiëne.

Mieke Masyn
Bladmanager FoodServices


De winkels met het beste shop design
7 aankoopcriteria voor distributiewagens

Zo zet u vis goedkoper op uw menu
Voorkom voedselvergiftiging

HORECABEURS BREDENE

Noteer alvast 25 februari 2019 in uw agenda, want dan opent Horecabeurs Bredene voor de elfde maal haar deuren! De gekende vakbeurs, was ook dit jaar opnieuw in een mum van tijd uitverkocht.
Volledig artikel lezen

ONTDEK DE WINKELS MET HET BESTE SHOP DESIGN

Op donderdag 21 februari worden de eerste Shop Design Awards uitgereikt in HippoLoggia in Waregem. De Shop Design Awards belonen winkeliers voor hun investering in een nieuwe of vernieuwde winkel.
Lees meer

POLYVALENTE DISTRIBUTIEWAGENS

Distributiewagens zijn onontbeerlijk voor het efficiënt rondbrengen van maaltijden. Een keuze kan worden gemaakt uit een ruim aanbod van modellen. Keuzeopties zijn warme lijn (vaak goedkoper) of koude lijn.
Volledig artikel lezen

TOEGANKELIJKE DUURZAME VIS

Grootkeukenplanners kiezen steeds vaker voor duurzame vis in hun aanbod, en hebben daar terechte redenen voor. Visproducenten en groothandelaars doen er alles aan om de vis tegen een marktconforme prijs aan te bieden en in te spelen op de vraag van de chefs, en dit door te kiezen voor graatloze vissen, al dan niet diepgevroren of voorgeportioneerd.
Volledig artikel lezen

EINDELOOS VARIËREN MET PASTA

Met pasta kun je alle kanten op. Dit deegproduct komt in tal van verschillende vormen voor, is een voordelig ingrediënt en makkelijk te bereiden. Als voorgerecht, onderdeel van een volwaardige maaltijd, koud bij een slaatje of zelfs in desserts: overal vinden de diverse pastavarianten hun plaats.
Volledig artikel lezen

HOE VOLDOEN AAN HYGIËNENORMEN

Reiniging en ontsmetting van gebruiksvoorwerpen, werkbladen, apparatuur en handen zijn essentieel in een moderne, voedselveilige grootkeuken. Omdat het gevaar van kruisbesmetting en infecties reëel is, gebruik je daarvoor professionele reinigings- en ontsmettingsproducten die specifiek werden ontwikkeld voor grootkeuken en de horeca.
Volledig artikel lezen

http://foodservices.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Voorkom voedselvergiftiging

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be