20 april 2018

VAKINFORMATIE VOOR GROOTKEUKENS EN CATERING SERVICES

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxDe waarheid over koolhydraten
Koolhydraten zijn onze belangrijkste energieleverancier. In deze editie vergelijken we de verschillende soorten met elkaar. Daarnaast bieden we u ook een blik op het aanbod koude sauzen. Fabrikanten blijven verrassen met noviteiten.
Mieke Masyn
Bladmanager FoodServices

VIDEO: VEGAN WORDT STEEDS POPULAIRDER

160px VIDEOBij Ardo draait alles rond vriesverse groenten, fruit en kruiden. Onze producten zijn puur natuur en daar zijn we trots op. Ze zijn de ideale basis voor tal van bereidingen en toepassingen. Vegan wordt steeds populairder. Ontdek in dit filmpje ons ruim aanbod vegetarische producten
Video

KOUDE SAUZEN VEELZIJDIGER DAN OOIT

Klassieke smaken blijven populair, maar noviteiten brengen volop variatie in het aanbod. Ze focussen vooral op de snelle hap en op vlees- en visgerechten.
Volledig artikel lezen

AARDAPPELEN EN GRAANPRODUCTEN: BRON VOOR KOOLHYDRATEN

Koolhydraten zijn onze belangrijkste energieleverancier. Haal je die echter het best uit brood, aardappelen, rijst, pasta of couscous?
Volledig artikel lezen

NIEUWE INFRASTRUCTUUR, INNOVATIE EN EXPERTISE BIJ LA LORRAINE BAKERY GROUP

Er waait een nieuwe wind door de bake-off diepvriesafdeling La Lorraine van de maalderij- en bakkerijgroep La Lorraine Bakery Group (LLBG). Begin 2018 besloot het familiebedrijf het merk Dauphine te herdopen tot La Lorraine.
Lees meer

JULES DESTROOPER VIERT 10 JAAR FOODSERVICE MET NIEUWE VERPAKKINGEN

Ter ere van 10 jaar Foodservice, het assortiment voor de horeca, heeft Jules Destrooper nieuwe verpakkingen. De verpakking van de koekjes krijgt een nieuw, eigentijds ontwerp.
Lees meer

FRANCHISE FRIENDLY CONCEPTS (FFC) KOMT NAAR BELGIË

De Nederlandse franchiseorganisatie Franchise Friendly Concepts (FFC) komt naar België. Met de overname van de masterfranchise van Délifrance in de Benelux krijgt FFC 18 Belgische locaties in beheer.
Lees meer

http://foodservices.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
De waarheid over koolhydraten

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be