Trends zoals lokaal, korte keten, gezondheid,... vliegen je nu voortdurend rond de oren. Toch zitten deze elementen al vanaf dag één in het DNA van Belgocatering. Ontdek het hele verhaal in het exclusieve interview met Luc Van Sande.
must visit!De ontmoetingsplaats voor professionals in de horeca en gastronomie, Horecatel bereidt zich voor op de "crème" van het beroep van 08-11 maart bij WEX!lees meer
BELGIUM CHOCOLATE SUMMIT 2020Bent u al ingeschreven voor de Belgium Chocolate Summit 2020? Ontdek het volledige programma en meld u vandaag nog aan!lees meer
FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.