Blijf op de hoogte van tal van tips & tricks! Deze keer vertellen we u graag meer over hoe tot 30% minder frituurolie kan verbruiken en wat de technologische innovaties zijn in afwassystemen.
Noteer 17 februari 2020 alvast in uw agenda, want dan opent Horecabeurs Bredene voor de 12e maal haar deuren! Voor een bezoek aan de gekende vakbeurs kan u opnieuw terecht in het Meeting- en Eventcentrum Staf Versluys te Bredene.
Perfect hygiënische resultaten zijn vanzelfsprekend in uw sector. Daarnaast innoveren fabrikanten bij alle modellen constant om te besparen op water en energie. Daarnaast zijn stappen ondernomen om de bediening van de toestellen efficiënter en eenvoudiger te maken.
Duurzame handel begint bij Guy en Mathieu uit Izegem. In 1991 waagde Guy Deneweth de sprong en bouwde hij het huis van zijn grootouders in om tot Restaurant Retro. “Ik wou hier echt een huiselijke sfeer creëren.”
Verantwoord frituren is een absolute voorwaarde om de voedselveiligheid te garanderen. Of je nu kiest voor vast of vloeibaar frituurvet of frituurolie, het is van groot belang om het tijdig te vervangen. De gezondheid van de klant is er mee gebaat en het komt ook de kwaliteit van de frieten ten goede.
FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.