Kwaliteit primeert Men verkiest meer en meer voor een kwalitatief stuk vlees, bij voorkeur van eigen bodem, dan voor een grote portie. De toenemende vraag naar transparantie en sociale mix in steden zullen in de toekomst nog voor de nodige uitdagingen zorgen. Naast deze trend, hebben we op Horeca Expo nog tal van trends gespot. Wat deze precies zijn, lees je hier.
Al meer dan dertig jaar is Horeca Expo dé totaalbeurs voor de Belgische horecasector en grootkeukens.Van 17 t.e.m. 21 november zakten professionelen in grote getale af naar Flanders Expo in Gent. Volledig artikel lezen
HOE ZAL DE VLEESCONSUMPTIE IN DE TOEKOMST EVOLUEREN?
Hoewel we tegenwoordig overstelpt worden met de plantaardige keuken, blijkt uit een studie van de VLAM dat het aandeel van deze groep nog beperkt is, ook in de foodservicemarkt. Volledig artikel lezen
LAATSTE KANS: WIN EEN SHOP DESIGN AWARD
Heeft u het voorbije jaar geïnvesteerd in een nieuwe winkelinrichting, handelspand of showroom? Bent u trots op het eindresultaat en wenst u hier mee uit te pak Volledig artikel lezen
STUFFED SANDWICHES ZIJN THE NEXT BIG THING!
Streetfood is al lang veel meer dan de (vaak) ongezonde snack die je snel naar binnen speelde tussen twee afspraken door. Bijzondere broodjes en unieke sausjes laten de consument reizen en doen hem nieuwe smaken ontdekken. Lees meer
UW KLANT IS OP ZOEK NAAR ALTERNATIEVE FRISDRANKEN
De Belgische markt voor frisdranken is het laatste decennium grondig gewijzigd. De schreeuw om innovatie en vernieuwing klinkt vanuit de hoek van de steeds meer geïnformeerde consument alsmaar luider. Volledig artikel lezen
FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.