Online magazines

04 november 2019


VAKINFORMATIE VOOR GROOTKEUKENS EN CATERING SERVICES

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxBlik op de toekomst

In 2050 zullen er zo'n 10 miljard mensen op onze planeet leven. Hoe blijven we al die monden voeden, en dan nog liefst op een duurzame manier? Het is de vraag van één miljoen die menige speler in de voedings­industrie bezighoudt. Lees er alles over in het verslag dat we maakten over het congres dat FoodService Alliance organiseerde.


Marie Verhulst
Bladmanager FoodServices

Ook in dit nummer:

Wat eten we over 30 jaar?
Vinaigrettes van Vandemoortele
Aardappelsalade met olijf
Temp-rite: de oplossing om warme maaltijden te verdelen
Duurzaamheid is centraal thema

Registreer u gratis voor Soins & Santé met de code food19
Veggie mix indian style
Uniek distributiesysteem voor binnensteden
Pieters vis voor koude lijn

WAT ETEN WE OVER 30 JAAR?

320PXWat zal er in 2050 op ons bord liggen? Rond die vraag orga­niseerde Foodservice Alliance op 26 september in Ternat haar jongste 'Insights & Inspiration'-evenement.
Volledig artikel lezen

VINAIGRETTES VAN VANDEMOORTELE

160pxWist je dat het geheim van een heerlijk gerecht de vinaigrette is? Logisch dus dat je voor de beste kwaliteit kiest. Net daarom biedt Vandemoortele® een uitgebreid assortiment vinaigrettes aan, met de beste ingrediënten.
Volledig artikel lezen

AARDAPPELSALADE MET OLIJF

160pxINGREDIËNTEN (4 personen) • 4 flinke aardappels• 250 g verkruimelde feta• 125 ml plantaardige olie• 80 ml melk, gecondenseerd• 30 g Bresc Black Kalamata olives tapenade• 20 g vers gehakte peterselie• 10 g Bresc Parrillada piri piri• 10 g Bresc Freshly chopped garlic•
Lees meer

TEMP-RITE: DE OPLOSSING OM WARME MAALTIJDEN TE VERDELEN

160pxHet Nationaal MS Center Melsbroek is een ziekenhuis gespecialiseerd in het behandelen en revalideren van multiple sclerose. Gemiddeld worden er dagelijks 140 à 145 maaltijden rondgedeeld.
Volledig artikel lezen

DUURZAAMHEID IS CENTRAAL THEMA

320pxAl meer dan dertig jaar is Horeca Expo dé totaalbeurs voor de Belgische horecasector en grootkeukens. Van 17 t.e.m. 21 november zullen weer tal van professionelen afzakken naar Flanders Expo in Gent.
Volledig artikel lezen

REGISTREER U GRATIS MET DE CODE 160pxFOOD19

Soins & Santé, het toonaangevende evenement in België, is de ontmoetingsplaats bij uitstek voor alle professionals in de nuts-, (para)medische en zorgsector. Mis de 4e editie niet van deze b2b-afspraak op 7 & 8 februari 2019 in Namur Expo.
Volledig artikel lezen

VEGGIE MIX INDIAN STYLE: GLOCAL VEGGIES MET EEN TWIST

160pxMindfoodness, dat is samen genieten van evenwichtige voeding met een extra touch. Met deze producten speel je handig in op deze trend. Veggie mix Indian style,
Volledig artikel lezen

UNIEK DISTRIBUTIESYSTEEM VOOR BINNENSTEDEN

160PXDuurzaam verantwoord ondernemen staat centraal in de visie van Sligro-ISPC. De horecagroothandel voegt dan ook graag de daad bij het woord en ontwikkelde samen met Trens B.
Volledig artikel lezen

PIETERS VIS VOOR KOUDE LIJN

160pxIn heel wat grootkeukens is de koude lijn techniek al een tijdje geïntegreerd. Zeker wat smaakbeleving betreft kent deze bereidingstechniek best wat uitdagingen: maaltijdcomponenten zoals visporties die gevoelig zijn voor 'overcooking', moeten van een optimale kwaliteit zijn om een sappig en smaakvol eindproduct te garanderen.
Lees meer

http://foodservices.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#

Wat eten we in 2030?
Korte keten actueler dan ooit

uitschrijven - adverteren - nieuws melden - magazine delen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodServices 

FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.