In 2050 zullen er zo'n 10 miljard mensen op onze planeet leven. Hoe blijven we al die monden voeden, en dan nog liefst op een duurzame manier? Het is de vraag van één miljoen die menige speler in de voedingsindustrie bezighoudt. Lees er alles over in het verslag dat we maakten over het congres dat FoodService Alliance organiseerde.
Wat zal er in 2050 op ons bord liggen? Rond die vraag organiseerde Foodservice Alliance op 26 september in Ternat haar jongste 'Insights & Inspiration'-evenement. Volledig artikel lezen
VINAIGRETTES VAN VANDEMOORTELE
Wist je dat het geheim van een heerlijk gerecht de vinaigrette is? Logisch dus dat je voor de beste kwaliteit kiest. Net daarom biedt Vandemoortele® een uitgebreid assortiment vinaigrettes aan, met de beste ingrediënten. Volledig artikel lezen
AARDAPPELSALADE MET OLIJF
INGREDIËNTEN (4 personen) • 4 flinke aardappels• 250 g verkruimelde feta• 125 ml plantaardige olie• 80 ml melk, gecondenseerd• 30 g Bresc Black Kalamata olives tapenade• 20 g vers gehakte peterselie• 10 g Bresc Parrillada piri piri• 10 g Bresc Freshly chopped garlic• Lees meer
TEMP-RITE: DE OPLOSSING OM WARME MAALTIJDEN TE VERDELEN
Het Nationaal MS Center Melsbroek is een ziekenhuis gespecialiseerd in het behandelen en revalideren van multiple sclerose. Gemiddeld worden er dagelijks 140 à 145 maaltijden rondgedeeld. Volledig artikel lezen
DUURZAAMHEID IS CENTRAAL THEMA
Al meer dan dertig jaar is Horeca Expo dé totaalbeurs voor de Belgische horecasector en grootkeukens. Van 17 t.e.m. 21 november zullen weer tal van professionelen afzakken naar Flanders Expo in Gent. Volledig artikel lezen
REGISTREER U GRATIS MET DE CODE FOOD19
Soins & Santé, het toonaangevende evenement in België, is de ontmoetingsplaats bij uitstek voor alle professionals in de nuts-, (para)medische en zorgsector. Mis de 4e editie niet van deze b2b-afspraak op 7 & 8 februari 2019 in Namur Expo. Volledig artikel lezen
VEGGIE MIX INDIAN STYLE: GLOCAL VEGGIES MET EEN TWIST
Mindfoodness, dat is samen genieten van evenwichtige voeding met een extra touch. Met deze producten speel je handig in op deze trend. Veggie mix Indian style, Volledig artikel lezen
UNIEK DISTRIBUTIESYSTEEM VOOR BINNENSTEDEN
Duurzaam verantwoord ondernemen staat centraal in de visie van Sligro-ISPC. De horecagroothandel voegt dan ook graag de daad bij het woord en ontwikkelde samen met Trens B. Volledig artikel lezen
PIETERS VIS VOOR KOUDE LIJN
In heel wat grootkeukens is de koude lijn techniek al een tijdje geïntegreerd. Zeker wat smaakbeleving betreft kent deze bereidingstechniek best wat uitdagingen: maaltijdcomponenten zoals visporties die gevoelig zijn voor 'overcooking', moeten van een optimale kwaliteit zijn om een sappig en smaakvol eindproduct te garanderen. Lees meer
FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.