Online magazines

21 oktober 2019


VAKINFORMATIE VOOR GROOTKEUKENS EN CATERING SERVICES

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxConvenience troef

Het gebruik van convenienceproducten in foodservice is intussen al goed ingeburgerd. Verwacht wordt dat dit in de toekomst alleen nog maar zal toenemen. Dat blijkt uit een studie van Food in Mind waarover we het uitgebreid zullen hebben in de volgende editie van het magazine. Convenience kent dan ook tal van voordelen. Kent u ze al allemaal?


Marie Verhulst
Bladmanager FoodServices

Ook in dit nummer:

Aantrekkelijk kostenplaatje voorgegaard vlees
Inrichters adviseren: hoe broodjesbar inrichten
Mis Horeca Expo niet

5 X VOORDELEN VAN VOORGEGAARD VLEES

320pxKeukens grijpen meer en meer naar voorgegaard vlees om maaltijden te bereiden. Logisch, want die reeds bewerkte producten leveren niets dan voordelen op. Naast tijdwinst verspil je ook minder voedsel en ben je altijd zeker van een uniforme kwaliteit.
Volledig artikel lezen

INRICHTERS ADVISEREN: BROODJESBAR EFFICIËNT INRICHTEN

320pxInrichters denken graag met u mee om uw broodjes zo snel en hygiënisch mogelijk aan de man te brengen. Een doordachte indeling is een eerste stap, met voldoende werkruimte, een naadloze aansluiting van de modules en gemakkelijk te reinigen oppervlakken.
Volledig artikel lezen

MIS HORECA EXPO NIET!

Met 650 exposanten is de beurs al meer dan 30 jaar dé referentie voor de Belgische horeca- en grootkeukensector. Een kwalitatief en innovatief totaalaanbod zet de top binnen elk segment in de spots.
Lees meer

HVD BELGIUM: DE ROLLS ROYCE VAN DE WAFELIJZERS

160pxDenkt u nu 'ik bak geen wafels', leest u dan vooral verder. Bij de toestellen die HVD Belgium bedenkt en produceert, zitten inderdaad de klassiekere wafelijzers voor Brusselse wafels bijvoorbeeld.
Volledig artikel lezen

GLOCAL VEGGIES MET EEN TWIST

160pxMindfoodness, dat is samen genieten van evenwichtige voeding met een extra touch. Met deze producten speel je handig in op deze trend: ze bevatten minstens 50% groenten, maximum 30% koolhydraten en 100% home-made authentieke smaak.
Volledig artikel lezen

TEMP-RITE: DE OPLOSSING OM WARME MAALTIJDEN TE VERDELEN

160pxHet Nationaal MS Center Melsbroek is een ziekenhuis gespecialiseerd in het behandelen en revalideren van multiple sclerose. Gemiddeld worden er dagelijks 140 à 145 maaltijden rondgedeeld.
Volledig artikel lezen

http://foodservices.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#

Alle voordelen van voorgegaard vlees op een rij

Inrichters adviseren over inrichting van uw broodjesbar
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - magazine delen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodServices 

FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.