In deze editie schenken we extra aandacht aan keukenhygiëne en voedselveiligheid. Zo brengen we u een dossier over het correct labelen van voedingsmiddelen en geven we tips voor het reinigen en desinfecteren van oppervlakken en handhygiëne. Mieke Masyn Bladmanager FoodServices
Op amper zes maanden tijd bouwde Bram D'hondt met enkele partners in Binche zijn bedrijf HPP Services uit. Om niet nodeloos tijd te verspillen met het wachten op vergunningen, opteerden ze voor een grondige renovatie van de oude fabriekshal. Volledig artikel lezen
OORSPRONG VLEES STEEDS BELANGRIJKER
Kan men voldoen aan de kwaliteitsverwachtingen van de consumenten voor een redelijke prijs? Tegenwoordig stellen we vast dat de verwachtingen van de consumenten aangaande hun slager veranderen. Volledig artikel lezen
HOE DE JUISTE ZWARE BESTELWAGEN KIEZEN?
De moderne, zware bestelwagen evolueerde tot een voertuig dat zich handig laat afstellen op vaak sterk uiteenlopende wensen van professionele klanten en eindgebruikers uit gevarieerde marktsectoren. Volledig artikel lezen Vraag hier uw testrit aan
BROODJESBAR EFFICIËNT INRICHTEN
Inrichters denken graag met u mee om uw broodjes zo snel en hygiënisch mogelijk aan de man te brengen. Een doordachte indeling is een eerste stap, met voldoende werkruimte, een naadloze aansluiting van de modules en gemakkelijk te reinigen oppervlakken. Volledig artikel lezen
HET BELANG VAN CORRECT LABELEN
De houdbaarheid van voedsel is beperkt. Om op elk moment steeds de volledige controle over de voedselveiligheid in uw keuken te hebben, wordt er gebruikgemaakt van voedseletiketten en de HACCP-wetgeving. Volledig artikel lezen
HOE VOLDOEN AAN HYGIËNENORMEN
Reiniging en ontsmetting van gebruiksvoorwerpen, werkbladen, apparatuur en handen zijn essentieel in een moderne, voedselveilige grootkeuken. Omdat het gevaar van kruisbesmetting en infecties reëel is, gebruik je daarvoor professionele reinigings- en ontsmettingsproducten die specifiek werden ontwikkeld voor grootkeuken en de horeca. Volledig artikel lezen
POLYVALENTE DISTRIBUTIEWAGENS
Distributiewagens zijn onontbeerlijk voor het efficiënt rondbrengen van maaltijden. Een keuze kan worden gemaakt uit een ruim aanbod van modellen. Keuzeopties zijn warme lijn (vaak goedkoper) of koude lijn. Volledig artikel lezen
FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.