Online magazines

17 juni 2019


VAKINFORMATIE VOOR GROOTKEUKENS EN CATERING SERVICES

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxZondig niet tegen de voedselveiligheid

In deze editie schenken we extra aandacht aan keukenhygiëne en voedselveiligheid. Zo brengen we u een dossier over het correct labelen van voedingsmiddelen en geven we tips voor het reinigen en desinfecteren van oppervlakken en handhygiëne.
Mieke Masyn
Bladmanager FoodServices


Verder in dit nummer
Uw broodjesbar efficiënt ingericht
Dit zijn de geschikte maaltijdverdeelsystemen voor u
Een optimale handhygiëne in het belang van voedselveiligheid

Hoe de juiste bestelwagen kiezen? - Vraag hier uw testrit aan

HOUDBAARHEID VERLENGD DANKZIJ (DRUK)TECHNIEK

160pxOp amper zes maanden tijd bouwde Bram D'hondt met enkele partners in Binche zijn bedrijf HPP Services uit. Om niet nodeloos tijd te verspillen met het wachten op vergunningen, opteerden ze voor een grondige renovatie van de oude fabriekshal.
Volledig artikel lezen

OORSPRONG VLEES STEEDS BELANGRIJKER

160pxKan men voldoen aan de kwaliteitsverwachtingen van de consumenten voor een redelijke prijs? Tegenwoordig stellen we vast dat de verwachtingen van de consumenten aangaande hun slager veranderen.
Volledig artikel lezen

HOE DE JUISTE ZWARE BESTELWAGEN KIEZEN?

De moderne, zware bestelwagen evolueerde tot een voertuig dat zich handig laat afstellen op vaak sterk uiteenlopende wensen van professionele klanten en eindgebruikers uit gevarieerde marktsectoren.
Volledig artikel lezen

Vraag hier uw testrit aan

BROODJESBAR EFFICIËNT INRICHTEN

Inrichters denken graag met u mee om uw broodjes zo snel en hygiënisch mogelijk aan de man te brengen. Een doordachte indeling is een eerste stap, met voldoende werkruimte, een naadloze aansluiting van de modules en gemakkelijk te reinigen oppervlakken.
Volledig artikel lezen

HET BELANG VAN CORRECT LABELEN

De houdbaarheid van voedsel is beperkt. Om op elk moment steeds de volledige controle over de voedselveiligheid in uw keuken te hebben, wordt er gebruikgemaakt van voedseletiketten en de HACCP-wetgeving.
Volledig artikel lezen

HOE VOLDOEN AAN HYGIËNENORMEN

Reiniging en ontsmetting van gebruiksvoorwerpen, werkbladen, apparatuur en handen zijn essentieel in een moderne, voedselveilige grootkeuken. Omdat het gevaar van kruisbesmetting en infecties reëel is, gebruik je daarvoor professionele reinigings- en ontsmettingsproducten die specifiek werden ontwikkeld voor grootkeuken en de horeca.
Volledig artikel lezen

POLYVALENTE DISTRIBUTIEWAGENS

Distributiewagens zijn onontbeerlijk voor het efficiënt rondbrengen van maaltijden. Een keuze kan worden gemaakt uit een ruim aanbod van modellen. Keuzeopties zijn warme lijn (vaak goedkoper) of koude lijn.
Volledig artikel lezen

http://foodservices.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - magazine delen
Zondig niet tegen voedselveiligheid!

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodServices 

FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.