Flexibiliteit is key als het op buffetvormen aan komt. Welke vorm u verder kiest, hangt af van verschillende factoren. We helpen u in dit online magazine de juiste keuze te maken voor uw restaurant. Mieke Masyn Bladmanager FoodServices
Wist je dat het geheim van een heerlijk gerecht de vinaigrette is? Logisch dus dat je voor de beste kwaliteit kiest. Net daarom biedt Vandemoortele® een uitgebreid assortiment vinaigrettes aan, met de beste ingrediënten. Lees meer
LANGERE HOUDBAARHEIDSDATUM DANKZIJ (DRUK)TECHNIEK
Op amper zes maanden tijd bouwde Bram D'hondt met enkele partners in Binche zijn bedrijf HPP Services uit. Om niet nodeloos tijd te verspillen met het wachten op vergunningen, opteerden ze voor een grondige renovatie van de oude fabriekshal. Volledig artikel lezen
VOLLEDIG NIEUWE INDUSTRIËLE KEUKEN VTI ROESELARE
Het deeltijds onderwijs van VTI Roeselare heeft een eigen keuken en restaurant. De school biedt verschillende keukenopleidingen aan, en daarvoor werd een geheel nieuwe keuken en een nieuw restaurant geïnstalleerd, volledig volgens de normen van een echte horecakeuken. Volledig artikel lezen
HOE DE JUISTE ZWARE BESTELWAGEN KIEZEN?
De moderne, zware bestelwagen evolueerde tot een voertuig dat zich handig laat afstellen op vaak sterk uiteenlopende wensen van professionele klanten en eindgebruikers uit gevarieerde marktsectoren. Volledig artikel lezen
BEHANDEL WATER VOOR LANGER WERKENDE KEUKENTOESTELLEN
Water ontharden of verzachten ontdoet het van calcium en magnesium, zodat keukentoestellen met warm water langer meegaan, leidingen en kranen minder verstoppen … Vaatwassers leveren ook meer glanzende vaat op met minder detergent. Volledig artikel lezen
BUFFETVORMEN STEEDS FLEXIBELER
Het lijnbuffet, het freeflowbuffet, frontcooking: met een buffet kan je alle kanten uit. Welke buffetvorm geschikt is voor een bepaalde organisatie of bedrijf, hangt af van de capaciteit, het gewenste soort maaltijden, de bedrijfscultuur en de gezochte uitstraling. Volledig artikel lezen
COMBISTEAMERS BIEDEN KANSEN
De combisteamer is een onmisbaar instrument in de moderne keuken, geschikt voor alle bereidingsmethodes en -technieken, toepassingen en producten. U werkt sneller en met minder stress, en benut de tijd optimaal. Volledig artikel lezen
ZO MAAKT U GEZONDERE SCHOOLMAALTIJDEN
Jong geleerd is oud gedaan. Ook wat betreft een gezonde reflex op het vlak van voeding. Toch staan er gemiddeld te weinig groenten en te veel vetrijke en suikerrijke snacks op het menu van kinderen, blijkt uit een studie van het Vlaams Instituut Gezond Leven. Volledig artikel lezen
FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.