Online magazines

4 juni 2019


VAKINFORMATIE VOOR GROOTKEUKENS EN CATERING SERVICES

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxZo kiest u geschikte buffetformule

Flexibiliteit is key als het op buffetvormen aan komt. Welke vorm u verder kiest, hangt af van verschillende factoren. We helpen u in dit online magazine de juiste keuze te maken voor uw restaurant.
Mieke Masyn
Bladmanager FoodServices

Verder in deze editie

Hoe de juiste bestelwagen kiezen?

De voordelen van waterbehandeling
Zo kiest u de juiste combisteamer
Gezondere schoolmaaltijden, het kan

VINAIGRETTES DIE INSPIREREN

160pxWist je dat het geheim van een heerlijk gerecht de vinaigrette is? Logisch dus dat je voor de beste kwaliteit kiest. Net daarom biedt Vandemoortele® een uitgebreid assortiment vinaigrettes aan, met de beste ingrediënten.
Lees meer

LANGERE HOUDBAARHEIDSDATUM DANKZIJ (DRUK)TECHNIEK

160pxOp amper zes maanden tijd bouwde Bram D'hondt met enkele partners in Binche zijn bedrijf HPP Services uit. Om niet nodeloos tijd te verspillen met het wachten op vergunningen, opteerden ze voor een grondige renovatie van de oude fabriekshal.
Volledig artikel lezen

VOLLEDIG NIEUWE INDUSTRIËLE KEUKEN VTI ROESELARE

160pxHet deeltijds onderwijs van VTI Roeselare heeft een eigen keuken en restaurant. De school biedt verschillende keukenopleidingen aan, en daarvoor werd een geheel nieuwe keuken en een nieuw restaurant geïnstalleerd, volledig volgens de normen van een echte horecakeuken.
Volledig artikel lezen

HOE DE JUISTE ZWARE BESTELWAGEN KIEZEN?

De moderne, zware bestelwagen evolueerde tot een voertuig dat zich handig laat afstellen op vaak sterk uiteenlopende wensen van professionele klanten en eindgebruikers uit gevarieerde marktsectoren.
Volledig artikel lezen

BEHANDEL WATER VOOR LANGER WERKENDE KEUKENTOESTELLEN

Water ontharden of verzachten ontdoet het van calcium en magnesium, zodat keukentoestellen met warm water langer meegaan, leidingen en kranen minder verstoppen … Vaatwassers leveren ook meer glanzende vaat op met minder detergent.
Volledig artikel lezen

BUFFETVORMEN STEEDS FLEXIBELER

Het lijnbuffet, het freeflowbuffet, frontcooking: met een buffet kan je alle kanten uit. Welke buffetvorm geschikt is voor een bepaalde organisatie of bedrijf, hangt af van de capaciteit, het gewenste soort maaltijden, de bedrijfscultuur en de gezochte uitstraling.
Volledig artikel lezen

COMBISTEAMERS BIEDEN KANSEN

De combisteamer is een onmisbaar instrument in de moderne keuken, geschikt voor alle bereidingsmethodes en -technieken, toepassingen en producten. U werkt sneller en met minder stress, en benut de tijd optimaal.
Volledig artikel lezen

ZO MAAKT U GEZONDERE SCHOOLMAALTIJDEN

Jong geleerd is oud gedaan. Ook wat betreft een gezonde reflex op het vlak van voeding. Toch staan er gemiddeld te weinig groenten en te veel vetrijke en suikerrijke snacks op het menu van kinderen, blijkt uit een studie van het Vlaams Instituut Gezond Leven.
Volledig artikel lezen

http://foodservices.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - magazine delen
Zo kiest u geschikte buffetformule

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodServices 

FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.